Opstarten van een klas

Aan het begin van een schooljaar denk je aan zoveel dingen dat je makkelijk iets vergeet. Ik maak daarom een checklist om er voor te zorgen dat ik geen dingen vergeet. Er staat heel veel op, dingen waar ik in ieder geval over nagedacht wil hebben. Pas de lijst naar jouw smaak aan en gebruik hem naar hartelust.

=> Opstarten van een klas – checklist

Klik hier voor een nieuwe groep 3 => Opstarten nieuwe klas – checklist

You may also like...

2 Responses

  1. Annie schreef:

    Handig om mee te beginnen

  1. 24 december 2015

    […] Bij het organiseren van een nieuwe leeromgeving kan het er soms chaotisch aan toe gaan?  Ben ik nu niets vergeten? Dit is iets dat je je kunt afvragen, maar met een checklist kun je gewoon niets vergeten!  Ik heb een checklist voor een kleuterklas en groep 3 voor je gemaakt. Juf Nazia schreef er één voor midden- en bovenbouwgroepen. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*